Kenali Kami

Kami adalah barisan para pendidik dan penyumbang teknologi informasi semasa demi merealisasikan agenda pendidikan abad ke-21.

Bergerak seiring dengan pembangunan guru abad ke-21, kami menyediakan sebuah platform pembelajaran yang dilengkapi dengan teknologi terkini dalam dunia pendidikan. Inisiatif ArviaClass ini selaras dengan perkembangan pendidikan dan pencapaian cemerlang dalam PdP guru.

Menerusi platform ini, pelajar dan guru bakal disediakan dengan empat komponen pembelajaran maya iaitu Kelas Berstruktur, Tuisyen Peribadi, Webinar dan Galeri Video Youtube. Berbekalkan kemudahan ini,  dunia pendidikan akan dibekalkan dengan suasana PdP maya yang kondusif sekali gus menjadi pendukung utama aspirasi pendidikan negara.

HASIL KERJASAMA PINTAR

ArviaClass adalah hasil kerjasama antara pihak Swasta dan Persatuan Guru STEM Malaysia (PGSM). Di samping itu, ia mendapat sokongan kuat dari pihak kementerian dan agensi/jabatan berkaitan pendidikan. Kerjasama yang erat ini amat penting bagi memastikan kualiti dan hala tuju ArviaClass ini tersusun dan sejajar dengan matlamat kerajaan.

Visi

Platform Pembelajaran Maya Berkaliber, Modal Insan Berkualiti, Negara Berpendidikan

Misi

Menjadi sebuah platfrom pembelajaran maya yang berkaliber untuk membangunkan potensi pelajar dan guru bagi memenuhi aspirasi pendidikan negara.

Objektif

  1. Menyediakan elemen pendidikan maya terkini selari dengan perkembangan teknologi global.
  2. Mempersiap dan menawarkan tenaga pengajar yang kompeten terdiri daripada guru-guru cemerlang seluruh Malaysia. 
  3. Memastikan tahap pendidikan pelajar meningkat menerusi elemen pembelajaran maya yang disediakan.
  4. Membentuk organisasi yang terdiri daripada guru dan pelajar yang mempunyai wawasan mendukung aspirasi pendidikan negara.

Team Pengurusan

Najib Habeb

Pengasas & Presiden

Halim Majid

Pengurus Program

Noorsuhaily Ali

Perunding Pendidikan

Pakar-pakar & Master Trainer

Mohd Nizam Mad Tahir

Pelatih Master

Hairul Anuar Sobikin

Penyelaras Kurikulum

Najib Jaafar

Pelatih Master

Farida Yusof

Pelatih Master

Komathy Veerasinghan

Pelatih Master